Този човек е гумен печат на външни сили,  лансира клиентелисти

...
Този човек е гумен печат на външни сили,  лансира клиентелисти
Коментари Харесай

Румен Христов тика човек на Радан Кънев и ДБ в листата на ГЕРБ в Бургаска област?

Този човек е гумен щемпел на външни сили,  стартира клиентелисти и ренегати, разгласи Дончо Златев, някогашен член на управлението на достоверната десница

 

Бившият член на ДСБ и ръководител на борда на шефовете на военноремонтния цех „ Терем “ (2015-2016) ще влезе в листата на ГЕРБ в 2 МИР-Бургас от квотата на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили, твърди Дончо Златев, един от изявените сеседари в района, които обаче бяха изключени от актуалното управление на партията, поради твърдо несгласие с похватите на националния водач, считан от актива в Бургас като несъответстващ и изцяло лишен от лидерски качества.

Стоил Яков фактически е приближен до евродепутата Радан Кънев. Двамата имат общи фотоси в обществените мрежи, а самият Яков активно  взе участие в последните три акции на „ Демократична България “ през предходната година.

Архивните фрагменти, които Дончо Златев популяризира демонстрират, че той се изрича неособено ласкаво за ГЕРБ:

ВИЖТЕ ТУК:



" Притеснява ме, че след поредицата кавги в Съюз на демократичните сили и изключването на стотици членове и цели регионални организации, като бургаската, вместо да се вразуми, Румен Христов стартира да стартира клиентелисти и ренегати. Лидерът на Съюз на демократичните сили се е трансформирал в гумен щемпел на външни сили, които му спускат претенденти за листите под прикритието на цивилен квоти. Но по-лошото е, че откакто се подигра с историята и смисъла на Съюз на демократичните сили, в този момент стартира да се подиграва и с ГЕРБ като пробутва такива претенденти, сподели пред Флагман.бг Дончо Златев, който е бивш член на националното управление на Съюз на демократичните сили.

На последните парламентарни избори от квотата на Съюз на демократичните сили бе номиниран Димитър Петров от Камено. Той заемаше седмо място в листата. Засега няма удостоверение от щаба на ГЕРБ на изказванията на Дончо Златев, че Стоил Яков ще е кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС в Бургаска област.
 Стоил Яков с Радан Кънев и Цецка Бачева на митинг против ГЕРБ в София
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР